Produkty

Pasta Fatta a Mano


Ręcznie robione makarony nadziewane, takie jak: Tortellacci, Rettangoloni, Rotondi oraz Triangoloni. Wyróżnia je niezwykły smak ciasta wzbogaconego wyjątkowym farszem.

Niezapomniane wrażenia smakowe i wizualne to zasługa tradycyjnych, włoskich przepisów, połączonych ze starannie dobranymi, zawsze naturalnymi i oryginalnymi składnikami.

Dowiedz się więcej

Pasta Ripiena


Makarony nadziewane
Szanujemy zasady, zgodnie z którymi tworzymy nasze produkty. Opieramy się na tradycyjnych przepisach i korzystamy wyłącznie z naturalnych składników.
Nasze produkty nadziewane to klasyka włoskiego smaku.

Dowiedz się więcej

Gnocchi


Smaczne, włoskie kluseczki wyprodukowane na bazie ziemniaków. W ofercie: gnocchi klasyczne oraz smakowe – z bazylią, pomidorami, buraczkami i szpinakiem.

Ciekawa opcją jest także gnocchi nadziewane, dostępne w kształcie poduszek lub kuleczek. Gnocchi można serwować jako danie główne z sosem, masłem lub pesto albo jako dodatek do mięs.

Dowiedz się więcej

Pasta Lunga


Świeże, głęboko mrożone makarony długie w wersji klasycznej lub smakowej. Wszystkie są przygotowywane wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości!

Makarony długie można serwować z sosami warzywnymi lub cięższymi - na bazie mięsa. Natomiast makarony smakowe można podać jedynie z parmezanem lub masłem i ziołami.

Dowiedz się więcej

Pasta Corta


Makarony krótkie przygotowywane z włoskiej pszenicy durum 100% oraz 6 świeżych jaj. Powstają na bazie udoskonalonych receptur, które powstały w latach 50-tych XX wieku.

Orecchiette, Garganelli, a także Strozzapreti w kształcie „świderków”. Dodatkowo karbowane Penne rigate oraz Maccheroncini - makaron w kształcie małych rurek o sprężystym cieście.

Dowiedz się więcej

Prodotti da forno


Cannelloni z ricottą i szpinakiem oraz Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym. Każda rurka cannelloni jest arcydziełem formy i smaku, który ma prawo zachwycać.

A także gotowe do użycia Płaty lasagne, które sprawdzą się w każdej restauracji. Mają standardowy rozmiar i zachwycają wysoką jakością makaronowego ciasta.

Sosy


Pesto al basilico
Pesto rosso

Ravioli


Oryginalne, włoskie pierożki nadziewane farszem z serem ricotta, szpinakiem, mięsem lub warzywami. Produkowane na bazie sprawdzonych, tradycyjnych przepisów.

W ofercie: kwadratowe ravioli, półksiężycowe mezzelune oraz finezyjne fagottini. Idealne jako danie główne, serwowane z dodatkiem masła i parmezanu lub z lekkim sosem.