Historia produkcji naszych makaronów rozpoczęła się w Italii w latach 50-tych. Wykorzystujemy receptury, które znalazły wówczas uznanie włoskich restauratorów.
W czym tkwi nasz sukces? Nasze przepisy są pilnie strzeżoną tajemnicą, dzięki czemu nie mamy konkurencji, a jedynie naśladowców.
Jakość naszych produktów jest permanentnie monitorowana, a jednocześnie doskonalona, aby zaspokoić naprawdę wysokie oczekiwania i potrzeby naszych wymagających klientów.
U nas wszystko jest transparentne! Zapraszamy na spotkanie w celu degustacji, naszych produktów oraz zweryfikowania poziomu gwarantowanej jakości.
Pracujemy z reguły dla najlepszych, a więc nasze produkty spełniają najwyższe oczekiwania, dotyczące zapewnienia jakości. I nieustannie wymagamy od siebie więcej.
Korzystamy zatem wyłącznie z najlepszych składników: włoskiej pszenicy durum, świeżych, pasteryzowanych jaj, importowanych serów i starannie wyselekcjonowanych dodatków.
Naszą ofertę kierujemy głównie do gastronomii: hoteli, restauracji, firm cateringowych klasy premium, które stawiają na ekskluzywne dania o wyjątkowym, niestandardowym smaku.
Istnieje także możliwość realizacji indywidualnych pomysłów. Możemy użyć wskazanego nadzienia lub wyprodukować od podstaw unikatowy makaron na specjalne zamówienie klienta.
Nasi eksperci udzielają fachowych informacji na temat parametrów oferowanych produktów. Reagujemy też na merytoryczne sugestie i chętnie stawiamy czoła nowym wyzwaniom.
Nasi dystrybutorzy obsługują klientów na terenie całej Polski i w Unii Europejskiej. W Warszawie i bliskich okolicach zamówienia realizowane są w każdy dzień tygodnia.
Oferujemy szeroki wachlarz świeżych, głęboko mrożonych makaronów: Pasta fatta a mano, Pasta lunga, Pasta corta, Gnocchi, Ravioli, Prodotti da forno.
Nasze makarony charakteryzuje krótki czas gotowania i możliwość przygotowania dań „al. momento”, co sprawia, że goście otrzymują makaron zawsze al dente.