Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym
Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym to sycące rurki z elastycznego ciasta z pszenicy durum, wypełnione mięsnym farszem z dodatkiem warzyw. Głęboko mrożone cannelloni po rozmrożeniu zachowują doskonałą strukturę i smak. Cannelloni Perino to gotowe danie do szybkiego przygotowania w profesjonalnej kuchni – nie tylko w piekarniku, ale również w piecu konwekcyjno-parowym. Zawsze powtarzalna jakość i policzalność produktu oraz wygodne porcjowanie.
Produkt cechuje niska zawartość węglowodanów.
Perino inspiruje
Cannelloni Perino w klasycznej odsłonie wystarczy zapiec w piekarniku z ulubionym sosem np. pomidorowym i dodać startą mozzarellę.
W wersji bardziej wykwintnej podaj je w sosie mango z jalapeño.
Specyfikacja produktu
Wymiary [cm] | 11x2,5 | |
---|---|---|
Masa jednostkowa [g] | 51 | |
Czas przygotowania [min] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl