Fusilloni z atramentem mątwy
Fusilloni z atramentem mątwy to pozycja, która wyróżnia się w menu. Charakterystyczny czarny kolor uzyskaliśmy z naturalnego atramentu mątwy, co nadaje mu nie tylko unikalny wygląd, ale także wyjątkowy smak. Dzięki procesowi szokowego mrożenia Fusilloni po ugotowaniu zachowuje spiralny kształt i intensywny kolor. Makaron jest gotowy w 3-4 minuty, a po ugotowaniu przyrasta około 60%.
Zachowaj wyrazisty kolor i smak Fusilloni podając je z dodatkiem masła lub oliwy.
Perino inspiruje
Makaron doskonale komponuje się z delikatnymi sosami na bazie ryb, owoców morza i oliwy z oliwek. Zaskocz swoich Gości i podaj Fusilloni z atramentem mątwy w sałatce z wędzonym łososiem i kaparami.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 5 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | n/d | |
Czas przygotowania [min] | 3-4 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 2 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl