Fusilloni z atramentem mątwy

Fusilloni z atramentem mątwy to pozycja, która wyróżnia się w menu. Charakterystyczny czarny kolor uzyskaliśmy z naturalnego atramentu mątwy, co nadaje mu nie tylko unikalny wygląd, ale także wyjątkowy smak. Dzięki procesowi szokowego mrożenia Fusilloni po ugotowaniu zachowuje spiralny kształt i intensywny kolor. Makaron jest gotowy w 3-4 minuty, a po ugotowaniu przyrasta około 60%.

Zachowaj wyrazisty kolor i smak Fusilloni podając je z dodatkiem masła lub oliwy.

Perino inspiruje

Makaron doskonale komponuje się z delikatnymi sosami na bazie ryb, owoców morza i oliwy z oliwek. Zaskocz swoich Gości i podaj Fusilloni z atramentem mątwy w sałatce z wędzonym łososiem i kaparami.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

Masa jednostkowa [g] 5
Zawartość farszu [%] n/d
Czas przygotowania [min] 3-4
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 2

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl