Gnocchi dyniowe
Gnocchi dyniowe to niewielkie, puszyste kluseczki, o delikatnej pomarańczową barwie i delikatnym słodkawym posmaku. Produkt świeży, głęboko mrożony, który zachowuje smak i strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie jego większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach. Dzięki policzalności produktu jego porcjowanie jest proste i wygodne, a food cost jest szybki w obliczeniu.
Produkt bezjajeczny – odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Perino inspiruje
Gnocchi dyniowe doskonale komponują się sosem pomidorowym, jak również z sosami na bazie śmietany z dodatkiem szafranu. Zaskocz swoich Gości i podaj Gnocchi dyniowe jako skrobiowy dodatek do mięsnego dania głównego.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 7 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | n/d | |
Czas przygotowania [min] | 1-2 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 4 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl