Gnocchi nadziewane „cacio e pepe”
Gnocchi Perino to inspiracja klasycznym włoskim sosem cacio e pepe otulonym ziemniaczanym ciastem. Puszyste kuleczki wypełnione serowym, kremowym lekko pikantnym nadzieniem z najwyżej jakości mieszanki serów i przypraw. Produkt świeży, głęboko mrożony, który zachowuje smak i strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie jego większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach. Dzięki policzalności produktu jego porcjowanie jest proste i wygodne, a food cost jest szybki w obliczeniu.
Czas gotowania Gnocchi wynosi zaledwie 5 minut.
Perino inspiruje
Wyraziste nadzienie Gnocchi „cacio e pepe” najlepiej podkreślić delikatnymi dodatkami takimi jak emulsja maślano-ziołowa, parmezan. Zainspiruj się i podaj Gnocchi z sosem na bazie śmietanki, białego wina szałwii i szalotki.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 20 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~20 | |
Czas przygotowania [min] | 5 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl