Gnocchi nadziewane „cacio e pepe”

Gnocchi Perino to inspiracja klasycznym włoskim sosem cacio e pepe otulonym ziemniaczanym ciastem. Puszyste kuleczki wypełnione serowym, kremowym lekko pikantnym nadzieniem z najwyżej jakości mieszanki serów i przypraw. Produkt świeży, głęboko mrożony, który zachowuje smak i strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie jego większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach. Dzięki policzalności produktu jego porcjowanie jest proste i wygodne, a food cost jest szybki w obliczeniu.

Czas gotowania Gnocchi wynosi zaledwie 5 minut.

Perino inspiruje

Wyraziste nadzienie Gnocchi „cacio e pepe” najlepiej podkreślić delikatnymi dodatkami takimi jak emulsja maślano-ziołowa, parmezan. Zainspiruj się i podaj Gnocchi z sosem na bazie śmietanki, białego wina szałwii i szalotki.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 20
Zawartość farszu [%] ~20
Czas przygotowania [min] 5
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl