Gnocchi szpinakowe nadziewane kaczką

Gnocchi szpinakowe z kaczką to zdecydowanie wyróżniająca się w karcie pozycja. Zielona barwa kuleczki uzyskana dzięki dodatkowi szpinaku w połączeniu z soczystym i wyrazistym nadzieniem z kaczki stanowi propozycję dla profesjonalnych szefów kuchni, którzy cenią zarówno jakościowe surowce, doskonały smak, jak i łatwość przygotowania. Szpinakowe Gnocchi zachowują kolor i strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie ich większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach.

Czas gotowania Gnocchi wynosi zaledwie 5 minut.

Perino inspiruje

Aby podkreślić barwę Gnocchi szpinakowych z kaczką podaj je z delikatnym sosem na bazie śmietany. Doskonale komponują się również z grzybami.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 20
Zawartość farszu [%] ~20
Czas przygotowania [min] 5
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl