Gnocchi szpinakowe nadziewane kaczką
Gnocchi szpinakowe z kaczką to zdecydowanie wyróżniająca się w karcie pozycja. Zielona barwa kuleczki uzyskana dzięki dodatkowi szpinaku w połączeniu z soczystym i wyrazistym nadzieniem z kaczki stanowi propozycję dla profesjonalnych szefów kuchni, którzy cenią zarówno jakościowe surowce, doskonały smak, jak i łatwość przygotowania. Szpinakowe Gnocchi zachowują kolor i strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie ich większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach.
Czas gotowania Gnocchi wynosi zaledwie 5 minut.
Perino inspiruje
Aby podkreślić barwę Gnocchi szpinakowych z kaczką podaj je z delikatnym sosem na bazie śmietany. Doskonale komponują się również z grzybami.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 20 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~20 | |
Czas przygotowania [min] | 5 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl