Lasagne z mięsem wołowo-wieprzowym

W Perino Lasagne z mięsem przygotowujemy według oryginalnej, rodzinnej receptury. Podstawę produktu stanowi 6 płatów makaronu z pszenicy durum z dodatkiem jaj oraz ułożone między nimi, starannie wyselekcjonowane mięso wołowo-wieprzowe, dodatek warzyw i pomidorów. Farsz dopełnia sos beszamelowy oraz ser Grana Padano DOP. Tak przygotowane lasagne umieściliśmy w formie przystosowanej do pieczenia – wystarczy włożyć rozmrożony produkt na 30-35 minut do pieca nagrzanego do 180 st. C (zamrożony – na 100 minut do pieca nagrzanego do 150 st. C).

Łatwo policzalny food cost (2,5 kg w tacce = 10 porcji po 250 g).

Perino inspiruje

Lasagne z mięsem wołowo-wieprzowym to gotowe danie, wystarczy podać je z sałatą z delikatnym dresingiem na bazie oliwy z oliwek.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [kg] 2,5
Zawartość farszu [%] n/d
Czas przygotowania [min] 100
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 5

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl