Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone
Sezon na zielone szparagi dzięki Ravioli Perino trwa cały rok. Chcąc w pełni wydobyć ich intensywną barwę i wyrazisty smak skomponowaliśmy je z delikatnym serkiem mascarpone. Makaron zachowuje strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie jego większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach. Dzięki policzalności produktu jego porcjowanie jest proste i wygodne, a food cost jest szybki w obliczeniu.
Wysoka zawartość farszu, ponad 55%.
Perino inspiruje
Aby podkreślić delikatny smak nadzienia najlepiej podawać je z prostymi dodatkami. Zainspiruj się i podaj ravioli z maślaną emulsją i dodatkiem Parmigiano Reggiano.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 14 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~55 | |
Czas przygotowania [min] | 5-6 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl