Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone

Sezon na zielone szparagi dzięki Ravioli Perino trwa cały rok. Chcąc w pełni wydobyć ich intensywną barwę i wyrazisty smak skomponowaliśmy je z delikatnym serkiem mascarpone. Makaron zachowuje strukturę po ugotowaniu, dzięki czemu możliwe jest przygotowanie jego większych porcji w piecu konwekcyjno-parowym i podawanie w bemarach. Dzięki policzalności produktu jego porcjowanie jest proste i wygodne, a food cost jest szybki w obliczeniu.

Wysoka zawartość farszu, ponad 55%.

Perino inspiruje

Aby podkreślić delikatny smak nadzienia najlepiej podawać je z prostymi dodatkami. Zainspiruj się i podaj ravioli z maślaną emulsją i dodatkiem Parmigiano Reggiano.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 14
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl