Rotondi z giczą cielęcą (ossobuco)

Rotondi z ossobuco to zaokrąglone ravioli z wyrazistym mięsnym nadzieniem. Farsz pierożków skomponowany jest na bazie wyselekcjonowanego mięsa z giczy cielęcej usmażonego i duszonego w białym winie z warzywami. Elastyczne ciasto makaronowe, wyrabiane tradycyjnie, zapewnia idealną strukturę i sprężystość. Produkt opracowany z myślą o profesjonalnych szefach kuchni, którzy cenią zarówno jakościowe surowce, doskonały smak, jak i łatwość przygotowania.

Wysoka zawartość farszu, aż 65%.

Perino inspiruje

Rotondi z giczą cielęcą współgra z delikatnym sosem pomidorowym lub sosem z białego wina z dodatkiem warzyw i ziół. Można je także podać z masłem posypane startym parmezanem i natką pietruszki.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 22
Zawartość farszu [%] ~65
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl