Rotondi z giczą cielęcą (ossobuco)
Rotondi z ossobuco to zaokrąglone ravioli z wyrazistym mięsnym nadzieniem. Farsz pierożków skomponowany jest na bazie wyselekcjonowanego mięsa z giczy cielęcej usmażonego i duszonego w białym winie z warzywami. Elastyczne ciasto makaronowe, wyrabiane tradycyjnie, zapewnia idealną strukturę i sprężystość. Produkt opracowany z myślą o profesjonalnych szefach kuchni, którzy cenią zarówno jakościowe surowce, doskonały smak, jak i łatwość przygotowania.
Wysoka zawartość farszu, aż 65%.
Perino inspiruje
Rotondi z giczą cielęcą współgra z delikatnym sosem pomidorowym lub sosem z białego wina z dodatkiem warzyw i ziół. Można je także podać z masłem posypane startym parmezanem i natką pietruszki.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 22 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~65 | |
Czas przygotowania [min] | 5-6 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl