Tortellacci czarne ze skorupiakami
Ręcznie formowane, czarne tortellacci z farszem z owoców morza. Głęboki, czarny kolor ciasta został uzyskany dzięki naturalnemu atramentowi z mątwy. Pierożek zawiera wyrafinowany farsz ze skorupiaków z wysoką zawartością krewetek. Proces szokowego mrożenia gwarantuje utrzymanie finezyjnego kształtu oraz smaku makaronu po ugotowaniu.
Ponad 20% białych krewetek w farszu.
Perino inspiruje
Czarne Tortellacci dzięki intensywnej barwie i niepowtarzalnej formie wyróżnia się w menu. Możesz je podać jako wysublimowaną przystawkę lub elegancki dodatek do dania głównego. Wystarczy podać je z maślaną emulsją i otartą skórką z cytryny.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 65 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~55 | |
Czas przygotowania [min] | 8 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl