Tortellacci czarne ze skorupiakami

Ręcznie formowane, czarne tortellacci z farszem z owoców morza. Głęboki, czarny kolor ciasta został uzyskany dzięki naturalnemu atramentowi z mątwy. Pierożek zawiera wyrafinowany farsz ze skorupiaków z wysoką zawartością krewetek. Proces szokowego mrożenia gwarantuje utrzymanie finezyjnego kształtu oraz smaku makaronu po ugotowaniu.

Ponad 20% białych krewetek w farszu.

Perino inspiruje

Czarne Tortellacci dzięki intensywnej barwie i niepowtarzalnej formie wyróżnia się w menu. Możesz je podać jako wysublimowaną przystawkę lub elegancki dodatek do dania głównego. Wystarczy podać je z maślaną emulsją i otartą skórką z cytryny.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 65
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 8
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl