Tortellacci szpinakowe ze szpinakiem i mozzarellą

Ręcznie wykonane Tortellacci szpinakowe z farszem na bazie szpinaku i mozzarelli, to produkt który nie tylko zachwyca intensywną barwą, ale przede wszystkim szpinakowo-serowym farszem. Ciągnąca się mozzarella i liście szpinaku tworzą wyraziste nadzienie, skryte w precyzyjnie zawiniętym zielonym cieście. Tortellacci to największa z form makaronów nadziewanych w ofercie Perino – każdy pierożek waży aż 65 g.

Intensywna zieleń ciasta jest w pełni naturalna i pochodzi ze szpinaku.

Perino inspiruje

Tortellacci szpinakowe dzięki intensywnej barwie i niepowtarzalnej formie wyróżnia się w menu. Możesz je podać jako wysublimowaną przystawkę lub nowoczesny dodatek do dania głównego. Wystarczy podać je w sosie ze świeżych pomidorów z bazylią.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 65
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 8
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl