Ravioletti buraczkowe ze świeżym kozim serem

Ravioletti buraczkowe ze świeżym kozim serem wyróżnia się nie tylko wyrazistą barwą, uzyskaną dzięki naturalnemu barwnikowi z buraka, ale przede wszystkim wyrafinowanym połączeniem smaków. Nadzienie ze świeżego koziego sera charakteryzuje się delikatną kwaskowością, co doskonale współgra ze słodyczą buraczkowego ciasta. Krótki czas przygotowania Ravioletti pozwala na szybkie serwowanie dania przy zachowaniu najwyższych standardów smaku i jakości.

Przyrządzając ravioletti buraczkowe, zakwaś delikatnie wodę podczas gotowania, aby zachować intensywny kolor ciasta.

Perino inspiruje

Ravioletti doskonale sprawdzają się jako baza do wykwintnych przystawek, dań głównych czy kreatywnych kompozycji fusion. Aby podkreślić delikatność nadzienia wystarczy podać Ravioletti z masłem i świeżym rozmarynem.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 13
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl