Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi

W okresie jesienno-zimowym dostępne jest Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi. Wyselekcjonowane mięso, marynowane w czerwonym winie, zapieczone z jabłkami, w połączeniu z aromatycznymi grzybami leśnymi tworzy wyraziste, intensywne w smaku nadzienie. Niewielka, elegancka forma pierożka to doskonała propozycja na uroczyste, a nawet świąteczne dania – szczególnie polecamy na obchody świętomarcińskie!

Ponad 50% wyrazistego farszu w produkcie.

Perino inspiruje

Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi doskonale komponuje się z dodatkiem pieczonych jabłek, wiśni czy żurawiny.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

Masa jednostkowa [g] 13
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl