Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi
W okresie jesienno-zimowym dostępne jest Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi. Wyselekcjonowane mięso, marynowane w czerwonym winie, zapieczone z jabłkami, w połączeniu z aromatycznymi grzybami leśnymi tworzy wyraziste, intensywne w smaku nadzienie. Niewielka, elegancka forma pierożka to doskonała propozycja na uroczyste, a nawet świąteczne dania – szczególnie polecamy na obchody świętomarcińskie!
Ponad 50% wyrazistego farszu w produkcie.
Perino inspiruje
Ravioletti z pieczoną gęsią i grzybami leśnymi doskonale komponuje się z dodatkiem pieczonych jabłek, wiśni czy żurawiny.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 13 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~55 | |
Czas przygotowania [min] | 5-6 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl