Ravioletti z wołowiną duszoną w czerwonym winie

Ravioletti Perino to makaron nadziewany soczystą, polską wołowiną, długo duszoną w czerwonym winie. Dzięki odpowiednio długiemu procesowi marynowania, a następnie duszenia i dodatkowi świeżych warzyw i ziół, farsz uzyskuje wyrazisty smak. W Perino stosujemy autentyczne włoskie receptury oraz powtarzalność procedur w trakcie przygotowania farszu – dzięki temu masz pewność, że każde ravioletti będzie miało powtarzalny smak oraz wygląd.

Czas gotowania Ravioletti z wołowiną duszoną w czerwonym winie wynosi zaledwie 5-6 minut, czyli mniej niż standardowy makaron suchy!

Perino inspiruje

Wyrazisty farsz Ravioletti wystarczy podkreślić delikatnymi dodatkami, np. startym parmezanem lub masłem szałwiowym.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

 

Masa jednostkowa [g] 13
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl