Ravioletti z wołowiną duszoną w czerwonym winie
Ravioletti Perino to makaron nadziewany soczystą, polską wołowiną, długo duszoną w czerwonym winie. Dzięki odpowiednio długiemu procesowi marynowania, a następnie duszenia i dodatkowi świeżych warzyw i ziół, farsz uzyskuje wyrazisty smak. W Perino stosujemy autentyczne włoskie receptury oraz powtarzalność procedur w trakcie przygotowania farszu – dzięki temu masz pewność, że każde ravioletti będzie miało powtarzalny smak oraz wygląd.
Czas gotowania Ravioletti z wołowiną duszoną w czerwonym winie wynosi zaledwie 5-6 minut, czyli mniej niż standardowy makaron suchy!
Perino inspiruje
Wyrazisty farsz Ravioletti wystarczy podkreślić delikatnymi dodatkami, np. startym parmezanem lub masłem szałwiowym.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 13 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~55 | |
Czas przygotowania [min] | 5-6 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl