Ravioli z kurkami w cieście ziołowym

Ravioli z ciasta jajecznego z semoliny durum wzbogacone o suszone zioła, doskonale komponuje się z farszem na bazie kurek i sera ricotta. Proces szokowego mrożenia gwarantuje zachowanie oryginalnego zabarwienia ciasta i wyrazistego smaku nadzienia. Natomiast, powtarzalność i policzalność produktu umożliwia wygodne i szybkie obliczenie food costu.

Wysoka zawartość farszu 55%.

Perino inspiruje

Ravioli z kurkami jest produktem całorocznym. W zależności od dodatków nadasz mu bardziej sezonowy charakter. Wystarczy dodatek masła, tymianku i sera grana padano, aby stworzyć wykwintne danie.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania

Specyfikacja produktu

 

 

 

Masa jednostkowa [g] 14
Zawartość farszu [%] ~55
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl