Ravioli z ricottą i szpinakiem
Ravioli Perino z oryginalnym włoskim farszem na bazie ricotty i szpinaku to klasyczna pozycja w menu. Ciasto wykonane z semoliny durum i masy jajowej, gwarantuje, że makaron po ugotowaniu zachowuję strukturę i formę. Dzięki pakowaniu „luzem” porcjowanie produktu jest wygodne – gotujesz dokładnie tyle, ile potrzebujesz, minimalizując tym samym ryzyko strat.
Czas gotowania Ravioli wynosi zaledwie 5-6 minut, czyli mniej niż standardowy makaron suchy!
Perino inspiruje
Klasyczny smak farszu może stanowić bazę różnorodnych dań – w zależności od dodatków przyrządzisz pełnowartościowy posiłek. Do ravioli z ricottą i szpinakiem doskonale pasuje sos z pomidorkami cherry i serem pecorino.
Specyfikacja produktu
Masa jednostkowa [g] | 14 | |
---|---|---|
Zawartość farszu [%] | ~55 | |
Czas przygotowania [min] | 5-6 | |
Okres przydatności do spożycia [msc] | 15 | |
Opakowanie [kg] | 3 |
Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino
Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl