Rotondi z grillowaną papryką i fasolą

Rotondi z nadzieniem z papryki i fasoli to w pełni wegański produkt. Wyrazisty smak grillowanej papryki zmiksowanej z aksamitną białą fasolą wypełnia elastyczne ciasto. Roślinne Rotondi charakteryzuje mniejsza zawartość węglowodanów względem innych produktów z grupy makaronów nadziewanych, a także najniższa kaloryczność.

Produkt w 100% roślinny, zarówno w cieście, jak i farszu nie użyto żadnych składników pochodzenia odzwierzęcego.

Perino inspiruje

Rotondi z grillowaną papryką i fasolą doskonale komponuje się z dodatkiem sosu pomidorowego, z warzywami lub grzybami.

Czas gotowania 8 min
Produkt szokowo mrożony
temperatura przechowywania
produkt roślinny

Specyfikacja produktu

 

Masa jednostkowa [g] 22
Zawartość farszu [%] ~65
Czas przygotowania [min] 5-6
Okres przydatności do spożycia [msc] 15
Opakowanie [kg] 3

Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów Perino

Jesteś zainteresowany ofertą Perino? Zamów bezpłatne próbki wybranych produktów korzystając z poniższego formularza, a nasz Doradca skontaktuje się z Tobą w celu ich dostarczenia.

Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z BOK Perino:
tel.: 22 760 29 00
info@perino.pl